Cum am apărut?

Rezidențiat+ a luat naștere în 2016 imediat după absolvirea facultății când am decis să punem la un loc toate notițele și schemele de care ne-am folosit pentru examenul de rezidențiat și să le împărțim cu cei care ne vor urma drumul. Feedback-ul vostru a fost incredibil. Chiar dacă era un simplu document word cu sfaturi pentru examen și două tabele în excel, au fost un boon incredibil pentru majoritatea dintre voi. Împinși de la spate de acest imbold am decis să mergem un pas mai departe, iar după un an întreg de pregătiri, ei bine, ne aflăm aici.

Faceți cunoștință cu cei din spatele scenei!

Mentori

Alin

⚙️📚
Responsabil de latura tehnică și informațională a proiectului, se ocupă ca totul să funcționeze bine-ish. Desigur, întotdeauna prezent când vine vorba de creiere.

Corina

🎨🎙️
Când nu se ocupă de reechilibrări hidroelectrolitice, Corina este responsabilă cu partea estetică - de la design-ul site-ului la armonia culorilor din prezentări.

Răzvan

🎙️
Când vine vorba de aspectele funcționale dar și estetice ale chirurgiei plastice, are întotdeauna un as în mânecă.

John

🎙️
Nu subestimați chirurgia toracică! Vă poate aduce o gură de aer proaspăt.

Tiberiu

🎙️
ATI-ul vă poatre trezi dintr-un somn profund și fără de vise sau poate fi acolo pentru voi când lucrurile merg prost. Precum orice cafea tare!

Claudiu

🎙️
Psihiatria ne învață cum să ascultăm și cum să avem mai multă răbdare. Două lucruri de care am avea nevoie cu toți din când în când.

Care sunt principiile noastre?

Simplu & Elegant

De ce să fie mai complicat decât trebuie?

Întotdeauna cu Referințe.

Nu dezinformăm.

Deschis Pentru Toți

Totul gratuit, fără inconveniențe.

Rezidențiat+ este o singură ramură a proiectului nostru central - Medtinker. Dacă vreți o pauză de la învățat și sunteți interesați de medicină, psihologie, biologie prin prisma zeitgeist-ului curent, nu ezitați să aruncați un ochi!

Acestea fiind zise, nu vă putem ura decât spor la învățat! Și dacă aveți vreodată o întrebare, nu ezitați să  ne contactați!