Cum am apărut?

Rezidențiat+ a luat naștere în 2016 imediat după absolvirea facultății când am decis să punem la un loc toate notițele și schemele de care ne-am folosit pentru examenul de rezidențiat și să le împărțim cu cei care ne vor urma drumul. Feedback-ul vostru a fost incredibil. Chiar dacă era un simplu document word cu sfaturi pentru examen și două tabele în excel, au fost un boon incredibil pentru majoritatea dintre voi. Împinși de la spate de acest imbold am decis să mergem un pas mai departe, iar după un an întreg de pregătiri, ei bine, ne aflăm aici.

Faceți cunoștință cu cei din spatele scenei!

Alin

⚙️ Co-Fondator, 🎙️ Gazdă Medicinistul Multipotent și Kidney & The Brain
Responsabil de latura tehnică a proiectului, se ocupă ca totul să funcționeze bine-ish. Este medic rezident 🧠 neurolog și este pasionat în mod special de tulburările neuropsihiatrice hipnice și educația medicală modernă. Este fost coordonator-yefreitor al departamentului științific al S.S.C.R. și absolvent a multiple cursuri ale universităților Duke și Michigan.

Corina

🎨Co-Fondator, 🎙️ Gazdă Kidney & The Brain
Când nu se ocupă de reechilibrări hidroelectrolitice, Corina este responsabilă cu partea estetică - de la design-ul site-ului la armonia culorilor din prezentări. Este medic rezident 🌱 nefrolog pasionată de patologiile metabolico-nutriționale ale organismului. Se recomandă prin prestigiosul internship ”Nephrology Social Media Collective” (NSMC), fiind singurul medic român și singurul medic din estul Europei inclus în clasa 2020.

Rezidențiatul poate fi o experiență neplăcută mai ales când intrăm în această perioadă a carierei fără să știm cu ce ”se mânâncă” noua noastră specialitate. Mai jos sunt colegii voștri ce s-au oferit să vă povestească despre specialitatea lor în podcastul Medicinistul Multipotent.

Răzvan

🔪 Chirurgie Plastică
Când vine vorba de aspectele funcționale dar și estetice ale chirurgiei plastice, are întotdeauna un as în mânecă.

John

🔪 Chirurgie Toracică
Nu subestimați chirurgia toracică! Vă poate aduce o gură de aer proaspăt.

Tiberiu

☁️ Anestezie & Terapie Intensivă
ATI-ul vă poatre trezi dintr-un somn profund și fără de vise sau poate fi acolo pentru voi când lucrurile merg prost. Precum orice cafea tare!

Claudiu

💭 Psihiatrie
Psihiatria ne învață cum să ascultăm și cum să avem mai multă răbdare. Două lucruri de care am avea nevoie cu toți din când în când.

Teo

💰 Antreprenoriat Medical
În ciuda simțului auto-critic exagerat, insistă să își scrie singur descrierile, la persoana a-III-a.

Proiecte Afiliate

Educația continuă este probabil cea mai importantă obligație a unui medic. Din primele zile ale facultății până în ultimile zile ale vieții fiecare dintre noi are obligația de a se ridica la provocarea de a fi “up to date” cu cele mai noi noțiuni medicale. Poate să pară ca o provocare imensă, însă nu sunteți singuri. Multe proiecte vă pot veni în ajutor dar Rezidențiat+ și-a luat angajamentul de a colabora doar cu cele mai bune existente pe piață.

grile-rezidentiat.ro

O pereche perfectă proiectului nostru, ✍️ Grile-Rezidențiat este cea mai bună metodă de a repeta pentru examenul de rezidențiat, de a vă stabili un tempo prin simulări pentru momentul real și de a vă consolida informațile în memoria pe termen lung. Doar în momentul când veți fi cu pixul în mână, vă veți da seama cât de important a fost această platformă.

 

Dacă v-ați întrebat vreodată cum va arăta educația medicală în viitor, acum puteți afla. ?️ BioMap este “renaissance”-ul ce înlocuiește slide-urile statice de text cu modele 3D manipulabile și editabile, perfect pentru orice etapă de la admiterea la medicină, sesiuni din facultate până la rezidențiat și nu numai.