Sunteți grozavi! 🙂

Mulțumim enorm pentru ajutorul pe care ni-l acordați. Scopul proiectului Rezidențiat+ este de a oferi o mână de ajutor colegilor noștri - voi toți, să excelați la examenul de rezidențiat și să vă începeți cariera pregătiți pentru ce vă va aștepta. Examenul dar și perioada de rezidențiat în sine este plină de neajunsuri (ore lungi, gărzi neplătite, îndrumători indiferenți, etc) de unde și dorința noastră de a vă oferi un serviciu:

  • Deschis către toți, gratuit;
  • Fără reclame de orice formă;
  • Fără tehnici agresive de marketing;
  • Fără conținut superficial.

Totul însă necesită o sursă materială. În fiecare lună plătim o sumă importantă de bani pentru a menține proiectul în viață, pe lângă orele de  muncă pe care le depunem pentru a crea conținut nou. Aici interveniți voi. Vă rugăm să considerați una din modalitățile următoare de a susține proiectul. Suportul vostru este vital din toate punctele de vedere!

Investiți în noi!

Dacă doriți o soluție de lungă durată cu efecte certe, vizitați pagina noastra de pe Patreon. Veți putea dona lunar o sumă aleasă de voi (începând de la $1) la schimb pentru câteva beneficii - accesul la conținutul încă în lucru, propuneri de priorități și multe altele.

Donație Unică

Însă dacă doriți să contribuți printr-o donație unică, accesați link-ul către PayPal de mai jos. Apreciem enorm orice leu, euro, rublă, bulion de aur pe care îl puteți dona și ne vom asigura că este folosit pentru cafea în cel mai eficient mod posibil pentru proiect.

Răspândiți vestea!

Dând mai departe munca noastră colegilor voștri este un mod simplu, gratuit de a ne oferi o mână de ajutor. Suntem convinși că vă vor adora pentru că i-ați îndrumat 😉 !

Suport Indirect

Dacă vă place inițiativa nostră dar nu sunteți convinși să donați eventual aruncați un ochi peste aceste proiecte pe care le susținem (EN). Unele sunt non-profit, altele nu dar suntem convinși că sunt bazate pe principii similare cu ale noastre.

"Scuze dar nu sunt sigur încă..."

Stai liniștit te înțelegem perfect. 🙂 Ești bine venit să te folosești de toate fațetele proiectului nostru așa cum consideri mai bine, fără mustrări de conșiință. Lasă-ne să-ți câștigăm încrederea și eventual suportul financiar de-a lungul timpului! Păstrăm legătura și arunca un ochi peste noutăți.